A Hegyvidéki Barkácsműhely

FIGYELEM! A BARKÁCSMŰHELY AUGUSZTUS 1-20-IG ZÁRVA TART.

A Hegyvidéki Önkormányzat 2019-ben megnyitotta a XII. kerület első közösségi barkácsműhelyét. A Márvány utca 44. szám alatt található helyiségben hozott anyagból, szakember felügyelete mellett készíthetik el az érdeklődők saját termékeiket. A kiváló felszereltségű Hegyvidéki barkácsműhelyben minden eszköz rendelkezésre áll a fa, fém, műanyag és textil megmunkálásához, a kreatív elképzelések megvalósításához. A Barkácsműhely 2021. május 15-től a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. telephelyeként üzemel.

A műhelyben az eszközhasználatért kell fizetni, ennek a díja 300 Ft/óra minden megkezdett óra után. Az összeget a helyfoglaláskor, online bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

A barkácsműhelyt a következő személyek használhatják:

  • XII. kerületi állandó lakcímmel, vagy érvényes tartózkodási hellyel rendelkező,
  • 18. életévüket betöltött lakos, aki a használat előtt a használati felelősségekre vonatkozó nyilatkozatot megismerte és egyetértőleg aláírta,
  • és befizeti a barkácsműhely eszközhasználati díját
  • 14 és 18 év közötti személyek csak nagykorú személy kíséretében tartózkodhatnak a helyiségben

A 77/2022. (III.4.) Korm. rendelet életbelépését követően a Barkácsműhely látogatható védettséget igazoló, illetve oltási igazolvány nélkül, a maszk viselésének kötelezettsége megszűnt.
Továbbra is ajánljuk a maszk viselését azon esetekben, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter távolság.

A Hegyvidéki Barkácsműhely házirendje letölthető INNEN

Időpont foglalása ITT

Nyitvatartás:

csütörtök 15.00 – 20.00

péntek: 15.00 – 20.00

szombat: 9.00 – 14.00

Tel.: +36 1 616 1683


Aktuális Híreink

Kitüntetés

Az évtizedek óta a Jókai Klubban működő NTC School holland óvoda igazgatója, Martine Bijvoet állhatatos...

COVIDinfo | 2022. március

A 77/2022. (III.4.) Korm. rendelet életbelépését követően a rendezvények látogathatóak védettséget igazoló, illetve oltási igazolvány...

12program.hu | XII. kerület

Minden kerületi kulturális program egy helyen | 12program.hu