Magyar leiras:

Minden hónap első és harmadik csütörtök, 13.30 – 15.30

Újra működik a Jókai Klub nyugdíjasklubja! A jó hangulatú összejövetelekre várjuk a társaságra vágyó, kulturális, egészségmegőrző, külső helyszíneken zajló programok iránt érdeklődő idősebbeket.

Mindannyiunk egészségének védelme érdekében védettségi igazolvánnyal és beltérben maszk viselésével (illetve a mindenkori aktuális járványügyi szabályokhoz alkalmazkodva) lehet részt venni a programokon.

Jelentkezés a jokaiklub@jokaiklub.hu email címen, vagy a +36 1 395 8284 telefonszámon a Jókai Klubban. Programvezető: Wittmann Ildikó művelődésszervező.

 

Idei alkalmaink várható programja:

 

november 18. csütörtök, 13.30:

Séta a Várban – a Várnegyed titkai

Találkozó az Ostrom utcában, a 16-os Várbusz megállójában 13.30-kor.

Rövid séta és néhány nevezetesség, érdekesség megtekintése (a Mátyás-templomtól a Mária Magdolna-toronyig). Az időjárás várhatóan hideg lesz, a kirándulás végén lesz lehetőség beülni valahová igény szerint egy meleg italra (Hattyú kávézó).

Rossz idő esetén (eső, havazás) 13.30-tól 15.30-ig a Jókai Klub klubtermében teával, társasjátékkal várjuk a klubtagokat.

 

december 2. csütörtök, 13.30:

A Cézanne-kiállítás megtekintése

A Szépművészeti Múzeum Paul Cézanne-ról szóló időszaki kiállítását tekintjük meg.

Találkozó a múzeum előcsarnokában 13.30-kor.

A kiállításra 70 év felett díjtalan a belépés.

Rossz idő esetén (eső, havazás) 13.30-tól 15.30-ig a Jókai Klub klubtermében teával, társasjátékkal várjuk a klubtagokat.

 

december 16. csütörtök, 13.30:

Karácsonyi uzsonna

Az idei utolsó alkalommal már az ünnepre készülünk, kötetlen, felszabadult hangulatban. Találkozzunk a Jókai Klub klubtermében 13.30-tól! Mindenki hozhat saját készítésű süteményt, rágcsálnivalót, amivel megkínálhatja a többieket. Közösen felidézzük a karácsonyi emlékeket, hagyományokat.

 

A nyugdíjas klub programjai a járványügyi helyzet függvényében kerülnek megtartásra.

Kérjük a klub tagjait, hogy kísérjék figyelemmel honlapunkat, vagy érdeklődjenek telefonon.

Addig is, a klubtagok Facebook-csoportot hoztak létre, így tartják a kapcsolatot: https://www.facebook.com/groups/259281197892696/

Szeretettel várják a hegyvidéki nyugdíjasokat a csoportba!