elet szep logo webre 1

Az Élet Szép! Hegyvidéki Nyugdíjasklub

Az Élet Szép! Hegyvidéki Nyugdíjasklub a Jókai Klubban.
Állandó programjai szerdánként, délelőtt 10.30-12.00-ig vannak.

A klub négy témára szerveződik:
EGÉSZSÉGPERCEK
Ezeken a foglalkozásokon biztosítjuk a résztvevők kímélő testmozgását, valamint olyan alapvető életvezetési jótanácsokat kaphatnak, melyeket a mindennapok során kiválóan tudnak majd alkalmazni. Az étkezéstől, az öltözködéstől a netezési szokásainkon át, minden téma terítékre fog kerülni.
Próbáljuk meg együtt, kicsit egészségesebben!

KULTÚRKALANDOK
Az izgalmas elnevezés mögött izgalmas, érdekes és különleges előadások részesei lehetünk. Különböző kultúrák fognak megjelenni az előadásokban, szó lesz utazásokról, építészetről, történelemről, zenéről és irodalomról. Mindezek képekkel, vetítéssel és élményszerű beszámolókkal tarkítva kerülnek a hallgatóság elé.
Kulturális étlapunk lapjait érdemes lesz forgatni!

MOTOLLA
Van, aki ügyes, már gyerekkorában mindent meg tud csinálni… és van, aki nem. A Motolla mindenkinek lehetőséget biztosít, hogy annak érezze magát. Minden alkalommal valami kis csoda elkészítését tervezzük, minden foglalkozással igyekszünk aktuálisak lenni. Készítünk majd levendulás illatzsákot, ajtóra kopogtatót, adventi koszorút és gyertyát is.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

KVATERKA
Mindenki szeret beszélgetni. Közben elfogyasztani egy finom teát, vajas kekszet, lejátszani egy kártyapartit, vagy csak szépen csendben sakkozni egy barátságos sarokban, esetleg társasjátékozni egy jókedvű asztaltársasággal.
Foglalkozások azoknak, akikben már régóta lakik egy huncut kisgyerek!

A programok a XII. kerületi nyugdíjasoknak hegyvidéki lakcímkártya felmutatásával ingyenes, más kerületekből érkezőknek 1000 Ft/fő/alkalom.

A 2024-es első félévi programfüzet megtekinthető ITT

Szeretettel várjuk programjainkon!


Aktuális Híreink

img 1006

Ilyen volt – Advent a Hegyvidéken ‘2023

Pár perces kisfilm az adventi rendezvénysorozat kiemelkedő pillanatrairól. Megtekinthető IDE   kattintva.

csakbarkacs800x600

Hegyvidéki Barkácsműhely

Nyitvatartási idő: Csütörtök: 14.00-19.00 Péntek: 14.00-19.00 Szombat: 9.00-14.00 Regisztráció és időpontfoglalás: eugyintezes.hegyvidek.hu felületen, vagy személyesen...

bridzs tanfolyam 2018 800x400 1

Jókai Bridzs Klub

Az egyik legnagyobb múltú, patinás hazai bridzs klub. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki a klubtagokhoz...