Magyar leiras:

 

IDŐPONTOK

2024. július 15.
2024. július 22.
2024. július 29.
Hétfőnként 18.30-19.30
Érkezés minimum 15 perccel korábban!

 

Mit kell tudni a Lélektáncról?
Honnan jött az ötlet, hogy ilyen tánctanfolyamot indítson el?
Azt mondják, aki énekel, kétszeresen imádkozik. Ebből kiindulva szeretnék tenni arra egy kísérletet, hogy bebizonyítsam, aki táncolva énekel, háromszorosan imádkozik. A tánc lehet egy olyan belső hangot felerősítő, nyugtató, meditatív tevékenység is, mely megnyitja és felüdíti a lelkünket. Azt látom ugyanis, hogy egyre nehezebben tudunk imádkozni. Egyre nehezebben tudjuk lecsendesíteni az elménket és egyre ritkábban tudunk felcsatlakozni. Nagyon szét vagyunk zilálva. Már lassan a saját belső hangunkat sem halljuk meg. A Lélektánc ebben próbál segíteni. Nőiségünk befogadó oldalát segíti és serkenti, ilyformán azt is mondhatjuk, hogy nőiességfejlesztő is egyben. A tánc útján fogunk a békéért imádkozni.

Kell-e bármi előképzettség az órához? Van-e korhatár?
Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitott szívre. 12 éves kortól bárkinek ajánlani tudom. Nagyon egyszerű, könnyen betanulható koreográfiákkal készülök. Aki akar énekelni, énekel; aki nem, nem. Az a lényeg, hogy ez az óra, aminek a hétfő estéinket szenteljük, egy ellazult, kellemes, felemelő légkörben és közösségi hangulatban telhessen el. Az a cél, hogy jól indulhasson a hét. Hittel, reménnyel, jóenergiákkal feltöltekezve.
Budapesten a 12.kerületi Jókai Klubban (1121 Bp. Hollós út 5.), indul a tanfolyam, a „Manzárd teremben”, júniustól, hétfőnként 18:30-tól. Júliusban és augusztusban workshopokat csinálunk majd.
Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt a Lélektánc tanfolyamon.
Kérdés esetén a lelektanc.tanfolyam@gmail.com e-mail címre lehet írni.

/Kivonatolt változat, az eredeti, teljes interjú a Mária Rádióban hangzott el 2024. május végén./

Helyszín: Jókai Klub (1121 Budapest, Hollós út 5.)

Ajánlott: 12 éves kortól

Ár: 1 alkalom: 4.000 Ft;
4 alkalmas bérlet: 12.000 Ft, ami 2 hónapig felhasználható.